Do 50% popusta na zimsku kolekciju

Do 50% popusta na zimsku kolekciju

Konačno je počelo!
Sniženje do 50%

Otkrijte brojne kombinacije na sniženju do 50%. Ne propustite!

Kod nas na jednostavan način možete platiti putem PayPala, predračunom, pouzećem ili kreditnom karticom. Prihvaćamo kartice Visa i MasterCard.

Plaćanje putem PayPala

Ako ste kao način plaćanja odabrali PayPal, klikom na „Nastavi na plaćanje“ sa stranice s pregledom narudžbe bit ćete automatski preusmjereni na svoju stranicu na PayPalu. Putem PayPala možete jednostavno platiti uz navođenje svoje adrese e-pošte i lozinke. Vaš PayPal račun automatski se tereti za odgovarajući iznos, a Vi ćete primiti potvrdu o plaćanju putem e-pošte.


Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem iznos računa plaćate u trenutku primitka robe. Možete platiti isključivo u gotovini izravno dostavljaču ili u poštanskom uredu. Dodatne naknade za plaćanje pouzećem se ne zaračunavaju.


Plaćanje unaprijed

Ako ste odabrali plaćanje predračunom, roba koju ste naručili šalje se tek po plaćanju iznosa računa.

Nakon završetka narudžbe primit ćete poruku e-pošte sa svim potrebnim podacima za transakciju. Željeni artikli rezervirani su za Vas do primitka plaćanja. No imajte na umu da rezervacije možemo zadržati najviše osam dana.


Plaćanje kreditnom karticom

Prihvaćamo uobičajene kreditne kartice Visa i MasterCard. Osim toga, jamčimo da su Vaše osjetljive informacije apsolutno sigurne od pristupa trećih osoba jer za zaštitu Vaših podataka upotrebljavamo modernu tehnologiju, a svi se unosi šifriraju i šalju putem 128-bitne SSL veze.

Slanjem narudžbe rezervira se iznos računa na Vašoj kreditnoj kartici. Kartica se stvarno tereti tek u trenutku kada se roba preda dostavljaču. U slučaju vraćanja robe, iznos se vraća na Vaš račun kreditne kartice odmah po obradi povrata robe.

Natrag na kategoriju

Samo trenutak, uskoro nastavljamo

Pogreška

ZATVORI