Novo: veliki izbor ženske, muške i dječje obuće

Novo: veliki izbor ženske, muške i dječje obuće za sve prigode

Zajedno za Ukrajinu
#standwithukraine
Odgovornost prema ljudima

Grupa s.Oliver preuzima odgovornost za ljude kojima je neophodna pomoć. U bliskoj suradnji s okružnom upravom Würzburga i lokalnim dobrotvornim ustanovama pomažemo izbjeglim osobama koje stižu iz ratom pogođene Ukrajine. U sjedištu poduzeća organizirali smo ustanovu za početni prihvat.

Kako pomažemo?

Interni tim naših zaposlenika uz pomoć dobrotvornih ustanova u zgradama naše tvrtke pripremio je smještaj za 175 izbjeglih osoba. Ovdje uz pomoć organizacije Ruricher Hilfswerk primamo osobe iz Ukrajine. U smještaju je za obitelji osigurana privatnost. Liječnička pomoć pruža se u s.Oliver Health Centeru, a restoran tvrtke priprema obroke. Aktivan doprinos daju i zaposlenici grupe s.Oliver. Doniraju higijenske pakete, kako bi izbjegle osobe već na početku dobile najpotrebnije, ili, ako poznaju jezik, pomažu pri prijevodu.

Tako pomažemo na licu mjesta

Vrlo nam je važno da kao poduzeće pokažemo solidarnost i pomognemo osobama u ovoj teškoj situaciji. Cilj nam je zajedničkim snagama i sposobnostima osigurati odjeću, zavoje, namirnice i pitku vodu za djecu u ratnom području. Stoga grupa s.Oliver sudjeluje u humanitarnom prijevozu za djecu u Ukrajini koji organizira udruga Deutsche Kindertafel e.V. Grupa s.Oliver ovu akciju podupire donacijom od oko 5.000 komada dječje odjeće. Konvoj na ukrajinskoj granici preuzima partnerska organizacija, koja kroz otvorene koridore prevozi pomoć u unutrašnjost zemlje, da što brže i učinkovitije stigne do djece na tom području.

Samo trenutak, uskoro nastavljamo

Pogreška

ZATVORI

Samo trenutak, uskoro nastavljamo

Pogreška

ZATVORI