Završna rasprodaja: do 50%* popusta na brojne dodatne zimske komade

Završna rasprodaja: do - 50%* popusta

               
Završna rasprodaja
Do 50% popusta

Otkrijte brojne dodatne stilove u zimskoj rasprodaji snižene do 50%.

Osigurajte 10 % popusta

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10 % popusta na svoju sljedeću kupovinu.

Atraktivna moderna odjeća za djecu

Dječji život ispunjen je veselim ludiranjem, smijehom i raznolikim pustolovinama. Zbog toga je važno kupiti odgovarajuću odjeću za djecu. Pazite na kvalitetu odjeće i na to da odgovara potrebama Vašeg djeteta. U web shopu s.Oliver pronaći ćete najnovije modele za djecu svake dobi, od mekanih odijela za prve mjesece, do atraktivnih traperica i originalnih majica za tinejdžere.

Dječja moda mora biti zabavna i motivirajuća

Djeca su mali istraživači. Divljaju, u igri se uživljavaju u druge svjetove i zaboravljaju na sve ostalo oko sebe. Djevojčice i dječaci postaju znanstvenici, astronauti i krotitelji lavova. Dječja odjeća to treba odražavati i biti dio tih pustolovina. Za to su savršeni, na primjer, puloveri veselih boja i majice kratkih rukava s atraktivnim aplikacijama i maštovitim ukrasima. Pritom čak i najmanji pokazuju da imaju vlastiti ukus i stil. Djevojčice i dječaci imaju jedinstven pogled na svijet, a to se najbolje očituje u dječjoj modi. Najkasnije u tinejdžerskim godinama djeca žele samostalno izražavati svoju osobnost i stavove. Moderna dječja odjeća nudi brojna rješenja za to. Dok je, primjerice, za majice za djevojčice prije prvenstveno bilo važno da budu slatke, danas male ljubiteljice mode nose moderne majice s natpisima s izjavama punim samopouzdanja.

Dječja odjeća kojoj se divimo i u svakodnevnom životu

Osim modnog aspekta, vrlo je važna i kvaliteta, a tu ne bi trebalo biti kompromisa. Ako kupujete dječju odjeću online, pazite prvenstveno na sastav materijala. Sve što dolazi u izravan dodir s kožom trebalo bi sadržavati što manje sintetike. Klasični pamučni materijali s elastinom najudobniji su i u pravilu ih podnose i alergičari. Kvalitetna odjeća za djecu osim toga je i otporna. Jakne, hlače i cipele moraju biti vrlo izdržljive i udobne. Pri kupovini dječje odjeće pazite i na to da kroj bude udoban. Kod online kupovine možete se orijentirati po istaknutim tablicama s veličinama. Dodatne napomene u podacima o svakom proizvodu dodatno će Vam pomoći da odredite ispravnu veličinu za svoje dijete. Znamo da je svako dijete drugačije. Stoga u našem web shopu možete pronaći dječju odjeću različitih veličina i krojeva. Posebna veličina SLIM idealna je za vrlo mršavu djecu.

Ako za svoju djecu kupujete odjeću online, ne zaboravite na održavanje. Na ljetnim temperaturama djecu ćete brzo opremiti pamučnim kratkim hlačama i majicama kratkih rukava koje se lako peru. U jesen i zimu stvari su drugačije. Kvalitetan vuneni pulover koji se smije prati samo na ruke za odrasle najčešće nije problem, no za djecu koja se lako zaprljaju pri jelu ili u igri ipak nije praktičan. Stoga je upravo zimi slojevito odijevanje bolje rješenje za djecu. Ako im postane vruće dok se igraju, mogu jednostavno skinuti jedan sloj. A ako im nešto kapne na odjeću dok jedu ili piju, dječju odjeću koja se lako čisti možete bez problema oprati u perilici na 40 stupnjeva. Neizostavan dio slojevitog stila je i nepropusna jakna, u kojoj mali istraživači mogu krenuti u akciju. Zbog toga dječja odjeća prvenstveno tijekom prvih godina mora biti praktična i jednostavna za održavanje.

Kakva je dječja odjeća potrebna za novorođenčad

Pitate se kakva Vam je dječja odjeća potrebna za bebu u prvo vrijeme? Sljedeći će Vam savjeti pomoći da pronađete odgovarajuću odjeću za bebe:

  • Dječja moda za najmanje toliko je slatka da, da jednostavno ne možete odoljeti kupovini. No svejedno radije birajte praktične kombinezone i bodije s gumbima. Znatno se lakše oblače i svlače od topova i drugih uskih odjevnih predmeta.
  • Dječju odjeću slobodno kupite u malo većem broju jer djeca brzo rastu. No kupite i kombinezone i bodije koje će moći nositi odmah po rođenju. Najbolje vrijeme za to je do dva tjedna prije poroda.
  • Osim dječje odjeće nabavite i dovoljno krpica od gaze. Trebat će Vam za brojne svrhe, na primjer za brisanje usputne nezgode ili pokrivanje.

Kupite povoljnu dječju odjeću u web shopu s.Oliver

Želite naručiti povoljnu dječju odjeću za svoju djecu? s.Oliver web shop pravo je mjesto za to. Nudimo Vam modernu odjeću za djecu prvoklasne kvalitete, koju po povoljnim cijenama možete lako naručiti u našem web shopu. U miru pregledajte aktualnu dječju modu u dostupnim kategorijama i iskoristite naše aktualne ponude. Naš popis želja omogućava vam da obilježite modele koji Vam se sviđaju i sastavite odgovarajuće kombinacije. Jednostavno kliknite na simbol srca i zatim dodajte željene artikle u košaricu.

Kako možete dobiti još više prekrasnih uzoraka i kvalitetnih modela? Prijavite se na naš newsletter i prije svih drugih saznajte koje Vas akcije i sniženja očekuju u s.Oliver web shopu. Tako ćete moći naručiti još više povoljne dječje odjeće.

Samo trenutak, uskoro nastavljamo

Pogreška

ZATVORI

Samo trenutak, uskoro nastavljamo

Pogreška

ZATVORI