Nazad na FAQ


MOJ RAČUN | NEWSLETTER

KAKO MOGU IZRADITI RAČUN?

Prije završetka svake narudžbe pitamo Vas želite li izraditi račun. Možete se (iznova) registrirati ili naručiti kao gost. Maska za unos pojavljuje se i kad kliknete na „Moj račun” na gornjem dijelu stranice. U tu svrhu idite na „Izradi korisnički račun”, zatim popunite sva željena polja i odaberite jaku i sigurnu lozinku. Nakon što potvrdite prihvaćanje Općih uvjeta poslovanja, Odredbi u vezi sa zaštitom podataka i klikom na polje „Registracija” poslat ćemo Vam poruku e-pošte s potvrdom. Možete početi kupovati uz sve prednosti korisničkog računa.

Kao registrirani kupac možete spremiti svoje osobne podatke (npr. različite adrese za isporuku ili načine plaćanja) u područje „Moj račun” i u svakom se trenutku informirati o aktualnom statusu Vaše narudžbe i o drugim narudžbama.

U području „Moj račun” pod stavkom izbornika „Profil” možete mijenjati osobne podatke i osvježiti lozinku. Ako želite izmijeniti nenavedene podatke, obratite se našoj podršci za kupce.

KAKO MOGU IZBRISATI SVOJ RAČUN?

Kako bismo ispravno izbrisali sve Vaše podatke, iz sigurnosnih razloga račun ne možete obrisati sami. Za brisanje se obratite našoj službi za korisnike.

NEWSLETTER

Prijavite se na s.Oliverov newsletter kako biste bili u toku sa svim aktualnim trendovima i ostalim obavijestima. Nastavak na prijavu na newsletter. (https://www.soliver.hr/lp_newsletter-LP_NEWSLETTER.html) Potom ćete primiti poruku e-pošte i molimo Vas da nam ju potvrdite. Vašom potvrdom te poruke klikom na navedenu poveznicu provjeravamo jeste li se prijavili osobno i da nije došlo do zlouporabe Vaše adrese e-pošte. Prijavom na newsletter prihvaćate naša pravila zaštite podataka.

Ako se želite odjaviti s s.Oliverova newslettera, kliknite ovdje. (https://www.soliver.hr/lp_newsletter-LP_NEWSLETTER.html) Nakon što unesete svoju adresu e-pošte u obrazac „Odjava s newslettera“, primit ćete potvrdu putem e-pošte.

ZAŠTO NE DOBIVAM NEWSLETTER?

Jeste li ih potražili u svojem pretincu neželjene pošte? Možda je naš newsletter zalutao tamo. Da to spriječite, unesite našu adresu pošiljatelja newsletter@soliver.com u kontakte. Ako ne možete utvrditi o čemu se radi, obratite se našoj službi za korisnike, mi ćemo poduzeti sve što je potrebno.