Naš program za budućnost

Cirkularnost

Poticanje kružnog gospodarstva

Kao industrijska branša znamo da moramo krenuti putem postizanja cirkularnosti. Stoga radimo na tome da svoje proizvode još u većoj mjeri oblikujemo tako da se postigne njihova cirkularnost (kružnost). Time dajemo svoj doprinos smanjivanju količina otpada koje nastaju u tekstilnoj industriji, kako u proizvodnji, tako i u pogledu kolekcija kratkog životnog vijeka ili proizvoda loše kvalitete.

Odgovorna proizvodnja

Već kod proizvodnje vodimo računa o primjeni odgovornijih materijala. To mogu biti organski uzgojena vlakna kojima se štede resursi ili reciklirani materijali, koji recikliranjem dobivaju novi život. Ovdje možete saznati više o našoj strategiji.

Odgovorna njega i upotreba

Kako biste svoje omiljene modele mogli nositi što dulje, osim same kvalitete proizvoda osobito je važna njega proizvoda. U našemm vodiču za njegu naći ćete daljnje informacije o najboljim načinima za njegu naših proizvoda. To je dobro i za Vas i za okoliš.

Spremni za sljedeći krug

U našim proizvodima već primjenjujemo reciklirane materijale. Povrh toga, vodimo više računa o tome što se događa s proizvodom na kraju njegovog životnog vijeka. Stoga smo 2023. godine s našim proizvodima iz kolekcije 360° Denim predstavili prvu kolekciju koja je optimirana u pogledu njezine cirkularnosti.

Koji je naš sljedeći korak

Tijekom proljeća 2023. pokrenuli smo svoju prvu minimalističku kolekciju optimiziranu za kružni tok. Od tada radimo na dosljednom proširivanju naše cirkularne vizije proizvoda 360° dodatnim proizvodima. S uzbuđenjem možete iščekivati nove 360° modele!

Kupite sada održivije modne kombinacije

Materijali

Istaknuti proizvodi

Ambalaža i otprema

Održivost

Imate li pitanja ili prijedloga?

Smatrate li neke druge teme i mjere puno važnijima ili imate pitanja i prijedloga u vezi s našim konceptima održivosti? Porazgovarajmo o tome!
Znamo da je pred nama još dugi put – puno je toga za učiniti. Zanima nas Vaše iskreno mišljenje o tome. Javite nam se e-poštom na team.sustainability@de.soliver.com.